sobota 23. září 2017

O mně


Ahoj! :)

 Vřele Vás vítám na svém blogu a doufám, že se Vám zde bude líbit :) 


 Mé ctěné jméno je Jana a pomalu mi táhne na 26 let :) Pracuji jako průvodce a pokladní na jednom ze starých hradů Moravskoslezského - Olomouckého kraje :) O mé práci Vám časem řeknu více... 



 Miluji knihy, KAFE, horkou čokoládu a dobré jídlo. 


Láska ke knihám se u mě zrodila už ve velmi nízkém věku. Vždy jsem ráda četla a ještě raději se ponořovala do hloubek daného příběhu. Kniha je pro mě útěk od reality, útěk od všedních starostí, je pro mě i relax a pohlazení po duši. Miluji ten pocit, když si po horké (ne teplé, ale horké) sprše vlezu s dobrým čajem nebo horkou čokoládou do postele, vezmu k sobě mého oblíbeného plyšového méďu a do ruky knihu! Pocit, který snad slovy nelze vyjádřit...  

 Ale na druhou stranu miluji i svojí práci, kterou co si budeme povídat, nemá jen tak někdo. :)  Ani by jste nevěřily, jak lehce jde skloubit kniha a práce průvodce k sobě a je z toho velice krásný pevný vztah! :) 


 Proč jsem se rozhodla založit blog? Nejspíš proto, abych měla nějaký svůj "prostor", kde se budu chodit vykecávat. Také bych chtěla začít pomalu zkusit psát recenze k přečteným knihám a později k filmům a kde jinde je psát, než na blog. Ovšem ale nechci být stržena takovým tím moderním trendem "book-blogů".  

 Teď už bych Vám chtěla popřát jen krásnou klidnou cestu mým blogem! Pohodlně se usaďte, začínáme! 

S Láskou 

Vaše 
My home is my castle! 



2 komentáře:

  1. Hezké představení :) :), těší mě. Chce to pořešit trochu vzhled blogu a bude tu krásně! Na blogspotu jsem také chvíli a je to boj, nakonec jsem stejně vybrala nějaké nastavení vzhledu co nabízí oni a poupravila si to trochu :). Hodně štěstí do začátku přeji.

    OdpovědětVymazat
  2. I mě těší :) S vzhledem si určitě pohraji, upřímně vypadá to nehezky.. Budu ráda, když se zase ukážeš :)
    Měj se hezky. J.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas k napsání komentáře! :*

Nejnovější článek

KNIŽNÍ VÝZVA 2019